Varelotteriet

Varelotteriet blev stiftet i 1887 af fremsynede håndværksmestre. De stiftede lotteriet med det formål at fremme håndværket gennem udlodningen af dansk produceret håndværk. 

I dag udloddes der kontante gevinster, men rødderne er ikke glemt: En del af Varelotteriets overskud går til at støtte lokale håndværkerforeninger og lærlinge i hele landet. Aalborg Håndværkerforening får del i lotteriets overskud baseret på antal solgte lodder hos forhandlerne i lokalområdet. Jo flere lodder, der sælges, jo flere midler har foreningen til rådighed.  

Aalborg Håndværkerforening råder over midlerne, som kan bruges til at fremme faget, legater til lærlinge og gode lokale formål. Derudover har Aalborg Håndværkerforening mulighed for at søge Varelotteriet om yderligere midler til særlige formål. 

Spil Varelotteriet og støt Aalborg Håndværkerforening.
De traditionsrige lodder er personlige. Der betyder, at der ikke er andre, der spiller på det samme lodnummer. Lodnummeret er dit, så længe du ønsker, og nogle lodnumre er endda gået i arv i generationer – fra håndværker til håndværker. 

Udover at være et af Danmarks ældste og mest traditionsrige lotterier, har Varelotteriet også særligt gode vinderchancer.
I Varelotteriet trækkes der lod om millionerne minimum 2 gange om måneden, og du har chancen for at vinde helt op til 3 millioner skattefrie kroner. Med kun 205.000 lodder får du også Danmarks bedste chancer for at vinde hovedpræmien. For hvert udtrukket lodnummer følger også en sidegevinst til de to tilstødende lodder – det betyder, at du har endnu flere chancer for at vinde.

Tag traditionen op med et lod i Varelotteriet og støt Aalborg Håndværkerforenings virke.
Læs mere om spillet og find din lokale forhandler her: www.varelotteriet.dk
Se annonce her